September 30, 2015

I am a lady like that.



I don’t leave any traces behind.
When I start seeing someone new, it means that I’ve completely got rid of all traces from the past. But, it does not mean that I am still tightening up to the past if I have not seen someone new yet.



Yes, I am a lady like that.

July 31, 2015

For you, my friend.


Looking back in time, for what happened in those years, then up to this moment particularly, whether you think that I am still holding onto you or if you are trying to make me flutter again, just stop it. I am not the same person as you used to know in the past. 

I don't hate you. I am not angry. 
I was hurt, but it's already healed.
So, I don't have anything for a revenge. Nothing, for sure.
And also, believe it or not, I just feel so-so finding you contact me again, this March 2015.
I don't even care if you come, then go.
I am too busy taking care of those kind of things anymore.
I think you’ve guessed, I am on my busiest time. I don't have enough time to spare for joining your play.
Simply, there is no more butterflies left in my stomach.


January 03, 2015

PInocchio Episode 14 Ahn Chan Soo and Family. Anaknya minta dicubit banget!

Annyeong ~

Hwuahahahhaa. Gue balik lagi, masih bahasan yang sama dengan postingan sebelumnya, yaitu Pinocchio. Nah, kali ini gue mau share tentang Ahn Chan Soo and family. Itu loh, police officer yang jadi temen sekolahnya Ki Ha Myung/Cho Dal Po dan Cho In Ha pas di SMA dulu. Jadi, ceritanya si Chan Soo ini nikah sama temen sekolahnya mereka dulu, Ji Hee (yang jadi temen sebangku In Ha). Pasangan ini punya tiga anak, tapi yang bakal kita sorot cuma anak pertama mereka aja. Bukannya mau diskriminasi, tapi emang yang laki ini aja tampangnya di expose. HAHAHAHA

Lanjut, anaknya si Chan Soo ini sumpah nggemesin banget (menurut gue). Minta dicubit banget lah itu pipinya. Bocah macem gitu aja udah kece, apalagi nanti pas gede. Eh, tapi gatau ini bocah nama aslinya siapa. Udah ah, nih gue bagi foto-fotonya yang diambil dari Pinocchio Episode 14.

January 01, 2015

Hello, 2015!


Selamat datang, 2015!
Pada postingan perdana di tahun ini, gue cuma mau ngasih tau kalau mulai detik ini sepertinya blog akan semakin sepi. Iya, gue lagi sibuk-sibuknya, apalagi enam bulan ke depan.
Tau lah ya, anak tahun akhir. #ciyeee
Selama satu semester ini, gue PKL (Praktek Lapangan Kependidikan). Sibuk ngurus bahan ajar, bikin RPP, bikin laporan PKL, dan juga revisian Skripsi, dan kesibukan-kesibukan akademis lain yang menguras kantong, tenaga, emosi, dan tentunya waktu. Iya, gitu.

Udah, segitu aja sih yang mau gue umumkan.




September 30, 2015

I am a lady like that.



I don’t leave any traces behind.
When I start seeing someone new, it means that I’ve completely got rid of all traces from the past. But, it does not mean that I am still tightening up to the past if I have not seen someone new yet.



Yes, I am a lady like that.

July 31, 2015

For you, my friend.


Looking back in time, for what happened in those years, then up to this moment particularly, whether you think that I am still holding onto you or if you are trying to make me flutter again, just stop it. I am not the same person as you used to know in the past. 

I don't hate you. I am not angry. 
I was hurt, but it's already healed.
So, I don't have anything for a revenge. Nothing, for sure.
And also, believe it or not, I just feel so-so finding you contact me again, this March 2015.
I don't even care if you come, then go.
I am too busy taking care of those kind of things anymore.
I think you’ve guessed, I am on my busiest time. I don't have enough time to spare for joining your play.
Simply, there is no more butterflies left in my stomach.


January 03, 2015

PInocchio Episode 14 Ahn Chan Soo and Family. Anaknya minta dicubit banget!

Annyeong ~

Hwuahahahhaa. Gue balik lagi, masih bahasan yang sama dengan postingan sebelumnya, yaitu Pinocchio. Nah, kali ini gue mau share tentang Ahn Chan Soo and family. Itu loh, police officer yang jadi temen sekolahnya Ki Ha Myung/Cho Dal Po dan Cho In Ha pas di SMA dulu. Jadi, ceritanya si Chan Soo ini nikah sama temen sekolahnya mereka dulu, Ji Hee (yang jadi temen sebangku In Ha). Pasangan ini punya tiga anak, tapi yang bakal kita sorot cuma anak pertama mereka aja. Bukannya mau diskriminasi, tapi emang yang laki ini aja tampangnya di expose. HAHAHAHA

Lanjut, anaknya si Chan Soo ini sumpah nggemesin banget (menurut gue). Minta dicubit banget lah itu pipinya. Bocah macem gitu aja udah kece, apalagi nanti pas gede. Eh, tapi gatau ini bocah nama aslinya siapa. Udah ah, nih gue bagi foto-fotonya yang diambil dari Pinocchio Episode 14.

January 01, 2015

Hello, 2015!


Selamat datang, 2015!
Pada postingan perdana di tahun ini, gue cuma mau ngasih tau kalau mulai detik ini sepertinya blog akan semakin sepi. Iya, gue lagi sibuk-sibuknya, apalagi enam bulan ke depan.
Tau lah ya, anak tahun akhir. #ciyeee
Selama satu semester ini, gue PKL (Praktek Lapangan Kependidikan). Sibuk ngurus bahan ajar, bikin RPP, bikin laporan PKL, dan juga revisian Skripsi, dan kesibukan-kesibukan akademis lain yang menguras kantong, tenaga, emosi, dan tentunya waktu. Iya, gitu.

Udah, segitu aja sih yang mau gue umumkan.




Visitors

Thanks for visiting!

free counters

Followers

World Visiting